Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2018 18:29 - ГИГАНТСКИ Политически ОКТОПОД ТРЪГНА Срещу ПРЕЗИДЕНТА Радев! Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 945 Коментари: 5 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ГИГАНТСКИ Политически ОКТОПОД ТРЪГНА Срещу ПРЕЗИДЕНТА Радев!     02,19, 2018

Всички яростни поддръжници на статуквото, тръгнаха с голи гърди да защитават Борисов. Такъв е Димитър Ганев, който нарича себе си политолог, но всъщност е на евроатлантически „субсидии“ в „независимата“ соросоидна хранилка с „гордото“ наименование „Изследователски център Тренд“.

В интервю, този новопръкнал се „политолог“ заявява без капка свян, че вече можело да говорим за персонален сблъсък на президента Румен Радев с премиера Борисов.

Валери Симеонов също застана на амбразурата. И попита, цитиран от dir.bg, защо президентът не бил дал сигнал в прокуратурата. Ами нали, бе г-н Симеонов, всички по-високи длъжности в прокуратурата, МВР, ДАНС, КОНПИ и т.н. са назначавани от Борисов? И за да го разследват, трябва най-напред да разследват самите себе си?

Но нека да караме по ред. И първо, ясно да кажем на този Димитър Ганев, който претендира да прави анализи, че сблъсъкът между Борисов и Радев не е просто персонален. Има нещо много по-голямо от персоналния сблъсък.

И това е сблъсъкът на ценности. Президентът Радев много пъти акцентира в свои изказвания именно върху този аспект от конфронтацията му с Борисов. Защото Румен Радев, пръв заговори за възстановяване на паметта за българската история. И имаше причина да го направи. Защото години наред, особено по време на управлението на Борисов, се изливаха тонове помия върху всички величави и трагични моменти от нашата история.

Борисов, като най-голям приятел на Ердоган, се опита да заличи петвековното турско робство. Неговите послушници започнаха да го наричат „присъствие“. Борисов с охота позволи да се построят в България повече джамии, отколкото има в Турция на глава от населението.

Борисовчетата опитаха да заличат и писателите класици. Нахвърлиха се със злоба на патриарха на българската литература Иван Вазов и твърдяха, че неговия роман „Под игото“ бил много слаб и разхвърлян, и прочие глупотевини. Гениалният български поет Христо Ботев направо го отрекоха, наричайки го разбойник и крадец. Опитаха да окалят дори иконата на българската Национално-освободителна революция Васил Левски, който, според тях не бил нищо друго освен терорист, който се бори със законно установената турска власт. Да не говорим за Гео Милев, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Елин Пелин и още много други.

Именно срещу това заличаване на българската историческа памет, въстана Румен Радев, защото много добре си даваше сметка, че целта е да се унищожи спойката на нашето общество. Онова, което ни прави българи – българската духовност.

Румен Радев се обяви против търговията на Борисов с националния суверенитет. Поиска да спрат мафиотските сделки на триумвирата Борисов, Пеевски, Доган. Президентът поиска възстановяване на българската икономика, нещо, с което Борисов трябваше да се захване още преди 8 години. Поиска да се предприемат конкретни стъпки за ликвидиране на най-ужасяващата демографска криза в историята на държавата ни, но не чрез внасяне на ислямисти и джихадисти. Поиска да се избавят българите от огромната мизерия, в която управляващата върхушка нарочно ги държи вече почти 30 години.

Следователно конфликтът не е просто персонален. Румен Радев тръгна на борба със статуквото, което Борисов олицетворява. С всички тайнствени и злокобни олигархични и мафиотски кръгове, които надничат зад гърба на премиера. С нашите и чужди олигарси.

Може ли президентът Румен Радев да спечели тази неравна битка? Може ли като свети Георги с един удар да убие ламята? Може ли да се пребори с гигантския политически октопод, който е оплел в пипалата си цяла България?

Да, битката, в която влезе президентът е неравна. Дори в известен смисъл самоубийствена. Но това само показва колко смел и силен духом е нашият президент. И колко твърдо защитава България и българския народ.

Затова, точно сега е моментът да покажем, че сме достойни за такъв президент. Затова сега трябва българският народ да застане като един в защита на Румен Радев. Не 50% или 60%, а всички, като един. Защото ще има нови удари срещу президента. Ще искат да му запушат устата. Ще искат импийчмънт.

Ние пък трябва да поискаме ново Велико народно събрание. И президентска република начело с Румен Радев. За да изгони всички мафиоти и олигарси. За да възстанови икономиката и да повиши доходите. За да я има нашата родина България.

Няма друго спасение. За нас. И за нашия президент.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Ква прокуратура
20.02.2018 21:15
Познанството с Пеевски и даже общите интереси НЕ СА ПОДСЪДНИ! И съветниците на Борисов (най-добрите на света, според Първанов, и значи ЧУЖДИ съветници) много добре са го научили, да иска прокурор. А некои не се усещат...
цитирай
2. nikikm - krumbelosvet - Ква прокуратура
20.02.2018 23:39
Всичко си има край! И на слънцето има петънца.Което ни се струва,не винаги е вярно! Една крачка да направиш,извървял си половината път! Не вярваш ли, НИКОГА НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ!
цитирай
3. krumbelosvet - Да
21.02.2018 07:57
Всичко си има край. Уви, леталин понякога.
Полезна е вярата, че ВИНАГИ ИМА ИЗХОД. И наистина има. Но в тия обстоятелства изходът не е прокурора. А октоподът срещу Радев е ясен. Мозъкът му е на една задокеанска улица, а пипалата му по света са МИЛИОНИ - "НПО", ТРОЛОВЕ, ПРОТЕСТЪРИ...
цитирай
4. nikikm - Полезна е вярата, че ВИНАГИ ИМА ИЗХОД.
21.02.2018 16:38
"Полезна е вярата, че ВИНАГИ ИМА ИЗХОД."
Тази констатация ме кара да мисля, че имаш в предвид борбата на Дон Кихот с вятърните мелници, или вярата на идиота... Не е толкова просто. Борбата също е изход! И средство и изход.Не е идиотско. Идиотско е да скръстиш ръце,оправдания,колкото щеш.Поздрави! ( :
цитирай
5. krumbelosvet - Не Дон Кихот
23.02.2018 18:31
Научно съм убеден, че винаги има изход. Но понякога НАМИРАНЕТО на изхода иска почти гениалност, и последствията стават неабратими, и изходът все по-труден... Борба, съдба човешка. Но без КОМПЕТЕНТНОСТ, борбата може да е противопоказна. Лудуването на лудите си е лудуване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702451
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031